Afspraak maken? Bel: 06 - 230 40 555

Massage in Maarssen, gemeente Stichtse Vecht omgeving Utrecht

Informatie

Bij Sport- en Therapie massage Hans Noltes worden alleen de massages gegeven zoals ze op de website staan vermeld. Andere massages zijn niet aan de orde.

In de praktijk worden de RIVM richtlijnen gevolgd. Zie COVID 19 regels.

Betaalwijze

U kunt bij Sport- en Therapie massage Hans Noltes contant of via de bank (middels een betaalverzoek) betalen. U krijgt dan een mail of een app met daarin een iDEAL betaallink.

Bedrijven krijgen (maandelijks) een factuur die binnen 14 dagen betaald dient te zijn.

Bij aankoop van een massage behandelkaart of cadeaubon dient het volledig verschuldigde bedrag bij afname direct te worden voldaan. De geleverde behandelkaart of cadeaubon is één jaar geldig en wordt niet terug genomen.

Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur voor de massage behandeling worden gewijzigd of geannuleerd. Bij niet tijdig wijzigen of annuleren zal Sport- en Therapie massage Hans Noltes u € 15,00 in rekening brengen.

Bereikbaarheid van Sport- en Therapie massage Hans Noltes

Als Sport- en Therapie massage Hans Noltes telefonisch niet bereikbaar is, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in op de voicemail, zodat ik u vervolgens zo spoedig mogelijk kan terug bellen. Een andere mogelijkheid is mij te appen of het contactformulier in te vullen. Ik zal vervolgens contact met u opnemen.